Find out all the latest news about our company

Producătorii mondiali de utilaje pentru construcții LGMG 2020 plus 50 pe locul cinci, clasându-se pe primul loc în lista întreprinderilor chineze

„Lista certificatelor producătorului de utilaje de construcții 2020 World Plus 50” a fost lansată oficial. Lingong Group Jinan Heavy Machinery Co., Ltd., producătorul de echipamente și platforme de lucru pentru platforme de lucru mobile din China, a fost printre primele cinci, clasându-se cel mai înalt dintre cei nouă producători chinezi de utilaje pentru construcții.

Realizări remarcabile au fost realizate de întreprinderile de producție specializate din China în ultimul an. Companiile chineze reprezintă două dintre primele 10. Reprezentate de LGMG, întreprinderile specializate în producția de mașini de construcții din China au devenit din ce în ce mai puternice în ceea ce privește atractivitatea mărcii și competitivitatea produselor. Odată cu dezvoltarea industriei chineze a mașinilor de construcții, vor exista tot mai multe întreprinderi specializate în China. Se vor realiza și alte progrese în ceea ce privește diferențierea, segmentarea și specializarea produselor chinezești pentru mașini de construcții.

Categorii
Mai multe articole