Find out all the latest news about our company

LGMG a participat cu succes la Bauma CHINA 2020

În perioada 24-27 noiembrie, LGMG a participat cu succes la Bauma China 2020. În cadrul acestei expoziții, alături de tema „Energie verde, sistem inteligent, furnizor de soluții de echipamente”, LGMG a adus în centrul atenției peste 40 de produse competitive, inclusiv mineritul cu corp larg seria de camioane conținea în principal „putere electrică, hibridă și conducere autonomă”, produse MEWP alimentate de „baterii noi cu litiu” și o gamă completă de mașini de forat pietre și trei serii de mașini de lopat subterane fabricate în cadrul unei societăți mixte cu Sandvik etc.

Pe 24 noiembrie, evenimentul de lansare a produselor LGMG pe noua generație MEWP, platforme montate pe camioane și camioane pentru exploatarea energiei verzi.

Ceremonia de livrare a flotei LGMG Spider Lift pentru Shanghai SUIDE MECHANICS și camionul de epavare pentru ECHIPAMENTE XINXIANG au avut loc la standul exterior.

În ciuda ploii slabe, vizitatorii și mulți clienți din toată China s-au oprit la standul LGMG. Deși clienții din străinătate nu au putut fi prezenți din cauza epidemiei, am interacționat în continuare activ cu clienții prin intermediul videoclipurilor de introducere a produselor la fața locului. Mulți clienți și-au exprimat interesul pentru noile produse expuse.

LGMG și-a construit linia completă de platforme de lucru aeriene care acoperă ascensoare foarfece, ascensoare telescopice cu braț, ascensoare cu braț articulat, ascensoare montate pe camion, ascensoare cu paianjen, scări aeriene, ascensoare cu catarg și utilaje speciale pentru a oferi clienților soluții integrate de lucru aerian.

Plasarea clienților la început este adânc înrădăcinată în fiecare angajat LGMG, iar LGMG rămâne angajat să realizeze poziționarea cu precizie a produsului pentru a genera mai multe beneficii pentru clienți.

Categorii
Mai multe articole