Find out all the latest news about our company

LGMG a lansat produse nou-proiectate pentru ridicarea brațului la bauma CHINA 2020

Pe 24 noiembrie, bauma CHINA Shanghai 2020 a avut un început minunat. În prima zi, LGMG a dezvăluit o serie completă de produse de ridicare cu braț nou proiectate, cu caracteristici de capacitate mai mare, platformă mare.

În același timp, noile ascensoare pe foarfece pe șenile, platformele de lucru aeriene montate pe camion, precum și alte produse sunt de asemenea afișate pentru clienții de închiriere.

 

Noul motor diesel AR19J a fost lansat la acest mare eveniment. Este o structură nouă a brațului, care permite o înălțime de lucru de 20,8 metri. Atingerea orizontală poate fi de 12,1 metri, brâu de 1,5 metri, ceea ce a îmbunătățit mult limita de acoperire a operațiunii.

Această mașină este cu tracțiune integrală, osii oscilante față, ceea ce o face o performanță fantastică pe accesul pe toate terenurile.

La acest spectacol, LGMG a lansat și T22J și T28J, două ascensoare telescopice cu braț diesel. Înălțimea de lucru este de aproximativ 24 de metri și 30 de metri. Ambele sunt mașini cu sarcină dublă, capacitate restricționată de 450 kg și capacitate nelimitată de 300 kg. Gradabilitatea este de 45% și cu tracțiune integrală, osii oscilante față.

Lansarea ascensoarelor brațului arată încrederea LGMG în viitoarea piață a brațului. În viitor, LGMG va continua să dezvolte mai multe produse care să satisfacă cererea pieței.

 

 

LGMG a prezentat întreaga serie de module opționale pentru baterii litiu la acest spectacol. Bateria cu litiu tinde să fie sursa principală de alimentare cu energie pentru platformele de lucru aeriene.

Pe baza unor cercetări și teste masive, gama completă de ascensoare foarfece LGMG poate fi echipată cu baterie cu litiu, trebuie doar să înlocuiască bateria și încărcătorul, alte piese sunt comune cu bateriile cu acid, iar conversia poate fi finalizată rapid.

Bateriile cu litiu aduc mai multe avantaje economice clienților datorită duratei lor de viață îndelungate, încărcării rapide și adaptabilității puternice la medii extreme. Bateriile litiu-ion reprezintă puterea de bază a viitoarelor produse ale platformei de lucru aeriene și tendința de dezvoltare a industriei.

Pentru mai multe informații despre LGMG sau despre noile produse de ascensoare cu braț și foarfece de baterii cu litiu, puteți încerca să le obțineți în următoarele moduri. Vizitați comunitatea bauma CHINA sau concentrați-vă pe rețelele sociale LGMG, Linkedin, Facebook și YouTube.

Categorii
Mai multe articole