Din 1972

Fondat în 1972, Lingong Machinery Group este unul dintre producătorii de utilaje pentru construcții, unul dintre primele 100 de întreprinderi din industria mașinilor și unul dintre primele patru grupuri din industria mașinilor de construcții din China. Grupul este format din trei companii de bază, inclusiv: Shandong Lingong Construction Machinery Co., Ltd. (SDLG), LingongGroup Jinan Heavy Machinery Co., Ltd. (LGMG) și Lingong SpecialMachinery Co., Ltd. și alte 16 companii afiliate. Activitatea grupului acoperă cinci sectoare: utilaje pentru construcții, utilaje miniere, platforme de lucru aeriene, utilaje speciale și fabricarea componentelor.

1972
Anul înfiintării grupului
4
Industrii majore
1
Tări în care se vând

Întreprindere lider internațional în industria mașinilor pentru construcții:

Lingong Group Jinan Heavy Machinery Co., Ltd. (LGMG pe scurt), se află în Jinan, provincia Shandong. Fiind o filială deținută în întregime de Lingong Group, LGMG este unul dintre cei mai mari și mai profesioniști producători de echipamente de exploatare aeriană și miniere din China. Produsele și-au făcut drum în peste 80 de țări și regiuni din întreaga lume. Volumul vânzărilor de foarfece ocupă locul 1 pe piața din China timp de doi ani consecutivi. Odată cu înființarea LGMG Europe, LGMG America de Nord în 2018, 2019 succesiv, împreună cu rețeaua sa globală de distribuție și servicii, LGMG devine un lider internațional in acest domeniu.

Holmann Aerial Work:

Holmann Aerial Work importa, vinde si serviseaza platforme de lucru la inaltime marca LGMG in Romania. Brandul Holmann Aerial Work apartine de grupul de firme Termofarc. Activitatea de baza a grupului este productia de cazane pentru incalzire si import de utilaje din multe domenii. Firma a fost infiintata in 1961 ca afacere de familie apoi in 1994 privatizata cu capital social romanesc 100%. Momentan fabrica Termofarc are peste 35 de angajati si 6000 de metri patrati hale de productie realizand anual peste 1 milion de euro cifra de afaceri.

Certificari ISO: SR EN ISO 9001: 2015 si SR EN ISO 14001: 2015
Certificata pentru vanzari achizitii publice platforma SEAP

termofarc-producator-cazane-sigle1.png
termofarc-producator-cazane-sigle2.png